Background Image

Challenge Day

voor volwassenen

Challenge Days voor organisaties


Een Challenge Day maar dan aangepast aan en gericht op het bedrijfsleven. Een stevige boost vanuit de buik voor je onderneming!

Het zijn ervaringsgerichte, verbindende dagen specifiek voor volwassenen, gebaseerd op de principes van Challenge Day.
We richten ons naar bedrijven, organisaties, scholen, gemeenschappen, zowel bij (re-) organisaties als teambuilding of (pedagogische) studiedag. Er wordt specifiek gewerkt rond het motiveren en weer samenbrengen van mensen, het stoppen van disconnectie en pestgedrag, een nieuw begin maken, een project starten en rond openheid en verbinding.
Met deze workshop staan mensen terug hand in hand met de neuzen in dezelfde richting! Je gaat naar huis met een grote, goedgevulde toolbox, gegarandeerd!

Als je graag wil groeien en ontdekken, als je graag écht jezelf wil zijn met ruimte voor ieders eigen verwachtingen en inbreng is dit de geschikte workshop voor jou, je collega’s en/of je bedrijf.
*Ook als je een contact-intensief beroep hebt; opvoeder, leidinggevende, hulpverlener, coach, leerkracht, en/of ouder bent van een jongere… of helemaal niet maar je voelt je wel aangesproken, voel je dan zeker welkom!
Deze workshop staat open voor iedereen, vanaf 18 jaar.

De workshop wordt gefaciliteerd door 2 ervaren leaders, opgeleid door de stichters van Challenge Day zelf. Voor België zijn dat Betty Jeuris en Vincent Méclot. Ze zijn tevens de oprichters van de Belgische tak van de Amerikaanse organisatie “Challenge Day - Be The Change Belgium”.

Meer info via: betty@bethechangebelgium.be