Background Image

Challenge Day

voor volwassenen

 • Hoe lang duurt een BTC?

  Een Be The Change workshop duurt 3 dagen en begint op vrijdag om 9:00 en eindigt op zondag om 17:00. Op vrijdag en zaterdag eindigt de workshop om 18:00. Afhankelijk van de locatie, is er een mogelijkheid tot overnachting op kosten van de deelnemer.

 • Wat moet ik meenemen naar een BTC?

  Jezelf, makkelijke kledij/schoeisel. Er wordt iedere middag een soep - of broodlunch voorzien, alsook water, koffie en thee tijdens de pauzes. Frisdrank en/of snack zijn zelf mee te brengen. Mobiele telefoons graag voor aanvang van de workshop uitzetten.

 • Ben ik een trainer na het volgen van een BTC?

  Je bent niet automatisch een trainer na het volgen van een workshop. BTC kan een start zijn van een traject, waarbij je ook kennis kan maken met de stichters. Dit kan een eerste stap zijn in je persoonlijke ervaring van de tools van Challenge Day. Concreet wil dit zeggen dat je eerst je eigen persoonlijke thema’s helder dient te krijgen, vooraleer er sprake is van zelf de workshops te kunnen geven. Je kan een BTC zien als een persoonlijke ervaring, maar niet als een introductie tot het zelf geven van trainingen. De opleiding tot Challenge Day leader gebeurt in Amerika en is een proces dat maanden in beslag neemt. Er gaan audities aan vooraf. Pas als je veel ervaring hebt opgedaan als Challenge Day leader kan je een aanvraag indienen bij de Amerikaanse stichting zelf om opgeleid te worden tot het volwassen werk, zijnde BTC. Dit bestaat uit meerdere maanden individuele training. Dus de driedaagse workshop is slechts een begin van een mogelijk traject.

 • Hoe kan ik zelf trainer worden?

  Er wordt om de 1 รก 2 jaar een oproep gedaan om deel te nemen aan audities voor nieuwe leaders. Als er audities aan zitten te komen dan communiceren wij dat op deze website en op onze Facebookpagina. Het is ook mogelijk om de opleiding tot Leader te doen bij het hoofdkantoor van Challenge Day in Concord (vlakbij San Francisco in de Verenigde Staten). Neem daarvoor contact op met Challenge Day USA voor meer informatie.