Background Image

Betty

trainer

Post Image

Betty


Duizendpoot Betty is ze als enige Belgische specifiek getraind door de stichters van Challenge Day, in het volwassenwerk van Be The Change. Yvonne en Rich werken al sinds 2012 met haar samen en besloten in 2015 om haar te trainen voor de workshops van één dag. Betty is opgeleid als leerkracht en werkte verscheidene jaren in het onderwijs om daarna in het bedrijfsleven te duiken.

Vandaag is ze vooral bezig met “BEWEGING”, in de breedste zin van het woord. Haar specialisatie is zowel yoga als aandachtstraining . Met andere woorden; losmaken wat te vast zit, verstevigen wat te los zit, letterlijk en figuurlijk. Haar coachingwerk is gebaseerd op groepen en cirkelwerk .

“Ik hou van de mirakels die gebeuren wanneer mensen vanuit fysieke ervaring in het NU een mentaal proces in gang zetten…en er weer oneindig veel mogelijk blijkt!”

Als je me echt zou kennen zou je weten dat toen ik in 2012 de eerste keer “Over de streep” zag, ik meteen voelde dat dit mijn leven zou veranderen. Dit was de methode waar naar ik al op zoek was toen ik zelf nog een leerkracht was in een multi culturele school. Vandaag is dit werk en de tools een onderdeel van mijn dagelijks leven!