Background Image

Dick

on hold

Post Image

Dick


Dick is een Challenge Day Leader in Europa. Dick groeide op in een stad genaamd Nijmegen in Nederland met zijn oudere broer Joep, zijn moeder Marijke en zijn vader Peter. Het gezin had een lieflijk klein huis met een klein bos in de achtertuin waar hij en zijn vrienden gedurende zijn jeugd uren speelden. Familie is erg belangrijk voor hem. Op de universiteit studeerde Dick Small Business en Retail Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Later stichtte hij een bedrijf genaamd 2Twitit, dat sociale media beheerde voor bedrijven. Enkele van zijn klanten waren de grootste dierentuin van Nederland, een grote bank met meer dan 200 winkels en een restaurantketen met meerdere locaties. Hij groeide succesvol zijn bedrijf uit om kansen te bieden aan 8 werknemers.

In 2011 zag Dick Over de Streep op tv en was hij zo geïnspireerd door het werk van Challenge Day dat hij zich vrijwillig aanmeldde om de social media-activiteiten voor Challenge Day Nederland te beheren. Na enkele jaren verkocht hij met succes 2Twitit en begon toen te zoeken naar zijn volgende carrière-roeping. Toen Challenge Day Nederland zich opende voor audities, solliciteerde Dick en werd hij geselecteerd voor het trainingsproces om een ​​leider in de Challenge Day te worden. Hij voltooide zijn opleiding in de zomer van 2017 en werd in augustus gecertificeerd als Challenge Day Leader. Hij faciliteerde zijn eerste Challenge Day op 29 augustus 2017!

Dick is leuk en grappig, hartelijk, slim en vindt het heerlijk om mensen te helpen met hun gevoelens open te gaan. Hij woont momenteel in Nijmegen met zijn hond Dino de Husky. Dino is zijn beste vriend en sluit zich aan bij alle avonturen in het leven.Als je me echt kende, zou je weten ...

  • Mijn familie is zo belangrijk voor mij. We praten open over wie we zijn, wat we in het leven hebben meegemaakt en helpen elkaar.
  • Ik ben dol op autorijden, scooter en motor.
  • Mijn beste vriend is Cesar. Hij is de meest wijze persoon die ik ken.
  • Mijn comfortzone bevindt zich op mijn bank en speelt videogames.
  • Challenge Day heeft mijn leven veranderd. Ik voel me gezegend om dit werk te delen.