Background Image

Ruth

on hold

Post Image

Ruth


Ruth Nahumury-van de Poll

Challenge Day Leader en oprichter van No Labels Inc.

Geboren: 11 juni 1977 in Hoogeveen (Nederland)

Ruth is geboren en getogen in Drenthe uit een boerenfamilie (moederskant) en een molenaarsfamilie (vaderskant). Zij groeide op als oudste van 4 kinderen in een warm en liefdevol gezin. Haar vader was directeur van een groot ingenieursbureau voordat hij pastor werd van een megakerk in Zwolle. En haar beide ouders zijn theoloog. Religie en specifiek het christelijk geloof zijn haar dan ook met de paplepel ingegoten.

Al vanaf jonge leeftijd was Ruth echter nieuwsgierig naar wat er buiten haar grenzen te ontdekken viel. Dat bracht haar op 19-jarige leeftijd naar Amerika waar zij haar hart verloor aan San Diego (Californië) waar zij een tijd gewoond en gewerkt heeft.

In 2001 ontmoette zij in Nederland de liefde van haar leven, Noes. In 2006 stapten zij het huwelijksbootje in en samen zijn zij de trotse ouders van Levi en Isa. Sinds 2007 hebben zij als gezin vaste grond onder hun voeten gevonden in Diemen, onder de rook van Amsterdam.

Op religieus vlak heeft Ruth ook zo haar eigen ontdekkingstocht gevolgd en is inmiddels overtuigd christen met een brede blik naar de wereld, waarbij zij het essentieel vindt dat er verbinding gezocht wordt met elkaar over kerk-, religieuze, culturele en allerlei andere soorten grenzen en labels heen.

Ruth gelooft namelijk hartgrondig in een wereld waar de mens en niet het label centraal staat! In alles wat zij doet wil zij daaraan bijdragen.

Ruth heeft Internationaal HR management gestudeerd en een post-HBO opleiding Intercultureel teamcoaching afgerond. Sinds 2008 houdt zij zich als spreker, trainer en facilitator specifiek bezig met diversiteit & inclusie. In 2012 is zij voor zichzelf begonnen en in 2016 heeft zij No Labels Inc opgericht.

Vanuit No Labels inspireert en daagt zij mensen uit voorbij de labels te kijken die we onbewust op elkaar plakken. Om zo de mens achter het label te leren kennen en mensen op die manier dichter bij elkaar te brengen. Omdat we als mens zoveel meer met elkaar delen dan we o.b.v. labels vaak denken. Zo draagt zij bij aan een inclusieve werk- en leeromgeving bij profit en non-profit organisaties, opleidingsinstellingen en ngo’s in binnen- en buitenland.

Toen Ruth in 2012 Over de Streep op tv zag wist zij: dit sluit helemaal aan bij haar missie! Het werd haar droom om als Challenge Day Leader nog meer mensen dichter bij elkaar te brengen. In 2018 was het dan eindelijk zover: Ruth werd tijdens de audities in het voorjaar van 2018 gekozen en is inmiddels opgeleid tot Challenge Day Leader.

Als je mij echt zou kennen zou je weten dat:

- Ik onwijs geniet van samenzijn met familie en vrienden, lekker eten, een goed gesprek, een ontroerende film, spelletjesavond, een goed boek of een avondje losgaan op de dansvloer met Noes en/of vriendinnen

- Ik tot op dit moment Noes nog nooit heb kunnen verslaan met squashen, maar daar in blijf geloven wink (en je zou dus ook weten dat ik behoorlijk competitief ben ingesteld…)

- Mijn favoriete plek in huis onze bank op de veranda is met een goed boek en lekkere muziek op de achtergrond

- Mijn geloof de basis vormt van alles wat ik doe

- Mijn kinderen en mijn gezin het allerbelangrijkste zijn voor mij en dat ik het soms lastig vind om mijn werk en mijn gezin evenredig veel aandacht te geven, omdat ik ook helemaal op kan gaan in mijn werk

- Ik mij dankbaar en gezegend voel voor het leven wat ik leid en het werk wat ik mag doen hier in deze wereld