Background Image

Tanja

office

Post Image

Tanja


Geboren te Hasselt (België) 1979

Tanja groeide op in Hasselt waar ze samen met haar moeder en 15 jaar ouder broer woonde. Ze studeerde Bedrijfsmanagement en na het behalen van haar diploma startte zij haar carrière als dossierbeheerder bij KBC Verzekeringen in Leuven. Acht jaar pendelen tussen Wellen en Leuven later, hakte zij de knoop door om dichter bij huis te gaan werken omwille van haar gezin (ondertussen waren er een echtgenoot en 2 kinderen gekomen). Dus startte ze bij een vastgoedkantoor, waar zij de all-round administratie voor haar rekening nam. Dit deed ze 4 jaar, om daarna met haar echtgenoot een eigen zaak rond de herbestemming van gebruikte materialen uit de grond te stampen. Ze deden zelfs als koppel 4 seizoenen mee aan een TV-programma “Baksteen in de maag” waar ze als “Herbestemmers” lieten zien hoe je gebruikte materialen een nieuw leven kan geven.

In 2013 maakte ze voor het eerst kennis met Challenge Day. Haar schoonzus Betty organiseerde de allereerste Belgische Be The Change-workshop. Ze stond er eerst heel sceptisch tegenover, maar dat weekend heeft de manier waarop ze in het leven staat echt veranderd. De zin “no judging” die regelmatig uit Yvonne haar mond kwam, brengt haar altijd weer met de beide voetjes op de grond.

Tanja moest dan ook geen moment nadenken toen haar werd gevraagd om het kantoor van Challenge Day Belgium te beheren en doet dit al enkele jaren met veel liefde.

Als je me echt zou kennen zou je weten dat:

- Ik op driejarige leeftijd niet wilde gaan slapen vooraleer ik wist wat ik de volgende dag ging aandoen, en dat dat nu nog steeds zo is

- Ik ervan droom om eens een tentoonstelling te geven, maar dat de inspiratie me ontbreekt, maar ooit….

- Ik moeilijk kan loslaten, but working on it….let it go!

- Ik ontzettend dankbaar ben dat ik dit werk kan doen, omdat ik op deze manier jongeren de kans kan geven om over hun gevoelens te leren praten, iets wat ik pas op latere leeftijd heb geleerd.