Background Image

Vincent

trainer

Post Image

Vincent


Challenge Day Leader en oprichter

Geboren: Wilrijk (Antwerpen), 3-2-1976

Vincent groeide op in Antwerpen en is de allereerste Belgische Challenge Day Leader. Al van kindsbeen, hield hij van zingen, dansen en van het podium. Hij was een zeer creatieve jongeman en behaalde een kunstdiploma. Maar de liefde leidde hem naar een totaal ander pad,toen hij zijn partner ontmoette, waar hij al 24 jaar lief en leed mee deelt.

Samen met zijn partner runde hij 25 jaar een kappersketen van 135 kapsalons. Vandaag heeft hij gekozen om 100% voor Challenge Day te gaan!

Vincent is altijd gepassioneerd geweest over mensen en persoonlijke groei, dus daarom was het logisch dat hij opleider werd in zijn eigen bedrijf. Hij is nu al 15 jaar opgeleid als coach en geeft ook workshops, retreats en opleidingen buiten zijn onderneming. Hij heeft Challenge Day leren kennen door een vriendin die de documentaire “Over de Streep” zag op de Nederlandse televisie.

Op de Be The Change Workshop (Challenge Day voor volwassenen) begon Vincent te dromen om zelf een Challenge Day Leader te worden. Kort daarna, voltooide hij de Challenge Day Leader training in Californië en werd zijn droom werkelijkheid.

Vandaag verdeelt Vincent zijn tijd tussen het vaderschap van 2 prachtige dochters, ondernemerschap en het inspireren van jongeren en volwassenen als Challenge Day Leader.

Als je me echt zou kennen zou je weten dat ….

- Ik mijn eerste leiderschapservaring had als 10-jarige bij de scouts

- Ik een groot hart heb voor jongen mensen, omwille van wat ik meemaakte als jongen

- Ik hou van spelen met en in het water

- Ik met 4 generaties onder 1 dak woon. Wat hou ik van mijn schoonmoeder!

- Ik een geweldige man heb, die onvoorwaardelijk in mij gelooft en mij steunt in alles wat ik doe

- Mijn dochters mij betoveren….en dat ik ze mis elke keer ik weg van huis ben

- Ik sterk geloof dat je je dromen kan waarmaken als je er maar voor gaat.