Background Image

Yvonne & Rich

trainer

Post Image

Yvonne & Rich


Dit inspirerende koppel werd al snel opgemerkt met hun spectaculaire jongerenwerk en waren al 2 keer te gast bij Oprah Winfrey! Ze maakten een reeks voor MTV en wonnen talloze prijzen. Bij ons zijn ze vooral gekend van het TV-programma “Als je me echt zou kennen…”, de Nederlandse docu-serie op RTL5. Yvonne, die al meer dan 28 jaar in verschillende settings met tieners en volwassenen werkt, had/heeft een cruciale rol in het ontwikkelen en uitvoeren van meer dan 17 verschillende, internationaal erkende, preventie- en interventieprogramma’s voor tieners. Ze is een getalenteerde, gedreven spreekster, programma-ontwikkelaar, trainster en onderwijskundige/pedagoog. Deze pittige, hartverwarmende wereldverbeteraar is tevens moeder van 4 dochters en raakt elke vezel in je lijf!

Rich, een getalenteerd leider en adviseur, wordt gezien als expert in het werken met jongeren en gezinnen. Met een gedeelde visie dat “elk kind recht heeft op een plek waar het zich veilig, geliefd en gewaardeerd voelt”, combineren Rich en zijn vrouw Yvonne hun gezamenlijke passie en ervaring. In 1987 richtten ze samen het Challenge Day Programma op. Hun werk heeft het hart en het leven van honderdduizenden mensen in alle hoeken van de wereld, geraakt.

In augustus 2005 werden Yvonne en haar man Rich erkend als “Kampioenen der Vergevingsgezindheid” door de World Wide Forgiveness Alliance. Samen leiden ze Challenge Day Programma’s, Challenger Trainings en Mentorship Programma’. Hun volwassenwerk noemen ze “Be the Change” en bestaat uit één-, twee-, drie en zevendaagse trainingen. ‘Being the change’, ‘Living the Change’, ‘Relationship Workshops’ en ‘Bridging the Gap’ zijn de bekendste. Daarnaast ontwerpen ze nog regelmatig nieuwe programma’s waarvan de meest recente ‘Be the hero’, ‘Parents days’, ‘Teacher Days’, en voor bedrijven ‘Connection Days’ zijn.